Du sätter höstsolen i eld

Har aldrig någonsin varit så här trött förut. Inatt sov jag nästan 14 timmar och är fortfarande lika trött. Har klivit upp strax innan 6 på morgonen hela veckan. Jobbat och sen varit uppe senare än vad jag borde. Men i alla fall så var det så himla skönt att få sova ut imorse. Bästa känslan var att ligga kvar i sängen när Jonas klev upp för att åka och jobba, hehe.
Igår kväll var jag på kräftskiva hemma hos Julia, det var mycket trevligt. Gott, fina människor osv. Jag hade dock världens värsta huvudvärk och var så trött, därför åkte jag och Jonas hem rätt tidigt. Men i stort så var kvällen för himla mysig.
 
 
Annars så har veckan varit väldigt bra. Har bott hemma hos mamma i Dvärsätt, jobbat massor, lärt mig baka vaniljbullar (som blev galet jävla goda) och umgåtts med min älskade, älskade storebror som flyttade till Uppsala igår. Det kändes så sorgligt. Sommaren har gått alldeles för fort, känns som att det var igår han steg in där genom ytterdörren hemma i början av juni för att stanna sommaren ut. Hatar när han inte är hemma. Kommer sakna honom såå tills vi ses igen.
 
Just nu sitter jag hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Sedan ska jag åka till pappa i krokom, där ska jag stanna tills i morgon. Ska ut och springa och sedan ikväll kommer världens bästa vän till mig för en helkväll med filmis och sånt. Mysigt.
 
 

Så länge du är med mig

Känner mig lycklig. Har jobbat hela veckan på ett jobb som jag saknat och tycker är så himla mysigt, där dagarna faktiskt går fort. Gått en 2.5 timmars lång pw med min fina vän Julia. Chillat med min Emma och vi har också varit på Mary Kay - party, vilket faktiskt var jättekul. Fick makeup råd som jag aldrig någonsin hade haft en aning om annars, testade  massor av riktigt bra produkter och så. Det var väldigt kul.
Igår efter jobbet fick jag skynda mig hem, för att hinna ta bussen till stan, för att sen fira mitt fina hjärta som fyllde år igår. Vi var ute och åt tillsammans med hans föräldrar på kvällen, på Lilla Siam blev det. Så jävla gott. Sen gick vi hem och kollade på film resten av kvällen. Så mysigt. Åh vad jag tycker om honom, min fina Jonas.
 
Nu är jag nyvaken, Jonas är på träning och så fort han kommit hem ska vi gå ner på stan en stund. Shoppa, mysfika och sånt. Det blir fint.
Sen ikväll ska jag hänga med Jullis. Sjukt bra lördag helt enkelt.
 
 

Ingen annan skulle gå en meter för mig. Jag behöver dig

Jag är ledig idag, det är så jävla skönt. Hade glömt bort hur mycket man uppskattar en ledig dag när man jobbar.  Det känns så skönt. Skönt också att vara tillbaks på mitt riktiga och braaa-aa jobb. Jag har saknat det. 
Har annars spenderat min vecka med jobb, körlektioner, teoriplugg, idolmys, tränat med Emilia och så chillat med Emma. Alltså en väldigt bra vecka. 
 
Ska städa idag, lägenheten ser ut som åh jag vet inte vad. Sen träna med Julia och ikväll ska jag på Mary Kay - party. Känns nästan lite vuxet faktiskt. hehe
I morgon jobb hela dagen och sen på kvällen fira världens finaste älskling som fyller år då. Det blir fint.
 
 
 
RSS 2.0