2013

Min jul har varit väldigt fin, jag har spenderat den tillsammans med min familj, släkt och så min älskade Jonas såklart. Har fått massa god mat, fina julklappar och ätit sjukt mycket choklad. Ungefär sådär som en jul ska vara.
I dagarna efter jul har jag myst på massor, njutit av ledigheten och bara umgåts med vänner.
Idag är det i alla fall Nyårsafton, känner mig så himla förväntansfull över kvällen. Jag älskar att få klä upp mig lite extra fint, äta middag med vänner, dricka vin, goda drinkar och bara ha det fint. Vilket gör att kvällen inte kan bli så mycket annat än riktigt bra. Jag tror verkligen det kommer bli galet bra och jag bara älskar min klänning.
 
Mitt år 2013 har varit så bra som det bara kunnat blivit. Jag började året med en treveckors resa till Thailand, där jag, Jonas, Elin och Mattias reste runt lite och bara hade det galet bra. Jag fyllde också 20 och fick som alla andra 20-åringar göra min debut på bolaget. Kändes jävligt bra. Sedan hade jag och Linnda också en gemensam 20 års fest då vi båda fyllerår i mars. I maj fick jag jobb på Röda Korset där jag sedan jobbade under sommarmånaderna. Hade världens underbaraste team och roligt på jobbet varenda dag. Det var liksom alla rätt. I juni så flyttade jag också hemifrån och in här på Thomeégränd tillsammans med Jonas. Något som jag inte någonsin kommer att ångra en sekund. Trivs så himla bra med att bo tillsammans med honom. Samma månad hade vi också ett år tillsammans. Det firade vi på Holliday Club med champagne och massa mys. Hade inte kunnat bli bättre. 
 
Från Augusti ungefär så har jag jobbat på förskola igen. Har mest under höstterminen gått och vikarierat på två olika förskolor vilket jag trivs så himla bra med. Har samtidigt spenderat min fritid på bästa sätt tillsammans med underbara vänner och världens finaste underbaraste pojkvän.
 
Förra helgen var jag och Emilia på Kristian Anttila. Det var så sjukt bra. Även om jag kände mig som 16 igen när jag stod längst fram och trängdes för att se allra bäst. Men ack så värt det var.
 
Jag hoppas ni alla haft ett lika fint år 2013 som jag haft och så önskar jag er alla ett riktigt Gott nytt år!
 
 

woopwoop

Det är lördag förmiddag, jag sitter hemma i lägenheten och dricker mitt morgonkaffe. Jonas är och jobbar och jag är glad för att jag för första gången sedan i tisdags morse idag fick vakna upp i armarna på honom. Mitt fina hjärta. Jag har ju bott hemma hos mamma några dagar under tiden som jag haft bihålsinflammation. Kanske mest för att jag när jag är sjuk är världens mest uppmärksamhetskrävande person. Finns ingen alls som det är lika synd om. Men det har varit väldigt mysigt att bo hemma i Dvärsätt lite, jag behöver det ibland. Att bara få komma ifrån allt och slippa tänka så mycket. Att dessutom få spendera tiden med min underbara familj är också alla rätt. Speciellt när världens bästa storebror kommit hem från Uppsala under julen också. Som jag saknat honom.
Har också spenderat tid framför ratten och övningskört med pappa lite, Rasmus var också med och det känns ibland som att de båda tycker att jag är en katastrof och fara för trafiken, igår var en typiskt sån dag.
Men jag ger inte upp, det är så himla, himla nära nu.
 
 
Idag ska jag julstäda och tvätta hela dagen, känns galet tråkigt. Men jag vet det kommer kännas så bra att ha det gjort ikväll när jag välförtjänt tar ett glas rött tillsammans med en av mina bästaste vänner innan vi går och ser Anttila. Känner att denna lördagkväll kommer bli så oerhört bra.
 
Ni får en bild på oss sen ungefär kanske en vecka innan studenten eller något. Världens bästa Emilia och jag.
 
 
 

Ett och ett halvt år

Jag sitter hemma för tredje dagen och är sjuk. Jobbigast är nog att jag missat allt jobb och troligtvist inte kan jobba i morgon heller. Känner mig så himla less. Har bihålsinflammation och det gör så fruktansvärt ont. Har aldrig i hela mitt liv haft en så jobbig förkylning tror jag.
 
Annars förutom det så känner jag mig så himla lycklig. Först och främst så är det är snart julledigt, enda fram tills den 8 Januari faktiskt.
Jag har hittat en nyårsklänning som jag väntar på att få hem nu, som jag fullkomligt älskar! Så himla fin är den. Längtar massor tills nyår, kommer bli så fantastiskt bra.
Jag är dessutom snart klar med körkortsteorin.
Jag och Emilia ska se Kristian Anttila på lördag och bäst av allt är nog att jag och Jonas firade ett och ett halvt år tillsammans i tisdags. Mitt fina älskade hjärta.
 
 
 
 
RSS 2.0