Gråa dagar

Jag har nyss kommit hem från en körektion, veckans andra och jag tycker att det läskigaste som finns just nu är att köra fort på landsväg när det är så här halt. Så galet läskigt. Men trots det så gick det bra. 
Jag har haft en väldigt bra start på veckan, igår hade jag som sagt först en körlektion från morgonen, efter det tränade jag och pluggade körkort mest hela dagen tills dess att jag och Julia skulle på spinning. Det var sjukt jobbigt men så himla kul! Alltså min kärlek till spinningpass är obeskrivlig. Tycker att det är så himla roligt. Faktum är att jag nog tycker all träning är mer eller mindre rolig, det får en att må så himla bra. 
 
Just nu sitter jag hemma och dricker te, är ledig idag och tycker att det är så himla skönt. Börjar 7 i morgon så tycker att jag förtjänar en liten ledig dag nu hehe.
Jag och Jonas kollar förresten på massa resor hela tiden också, planen är att kanske ge oss iväg en vecka eller två i februari. Slippa kalla gråa Sverige ett tag. Det vore så himla underbaaaart!
 
 
 
 

Look at the stars. Look how they shine for you and everything you do

Jag tänker mycket på framtiden, vad jag ska göra, vart jag vill bo men först och främst vad jag ska plugga till och vart. Absolut inte i Östersund i alla fall.
Tycker det är så fruktansvärt svårt att komma på vad man ska bli, däremot har jag bestämt att jag nog börjar plugga till nästa höst. Jag vill komma igång med livet på riktigt nu, inte hinna bli 25 innan jag börjar plugga, då ska jag förhoppningsvis vara klar att komma ut i den riktiga jobbvärlden.

Har haft en bra söndag, tränat och bara myst på hemma. I veckan så har jag jobbat på en av mina favvoförskolor  och sen myst mig igenom hela helgen. I fredags så kollade jag på fotboll med fint sällskap och igår spenderade jag exakt hela dagen tillsammans med min fina Jonas. Vi hade 17 månader då också, känns så himla galet och jag är så sjukt lycklig och kär. 
 
 
 
 
 

wihoooo

Har haft en bra vecka och en mycket fin helg. Förra veckan gick jag också riskettan, tycker att det var en så himla bra och givande utbildning. Ska vara världens säkraste och mest försiktiga trafikant när jag tagit mitt körkort.
I lördags så var jag tillsammans med fina tjejer hemma hos Elin och drack vin, vi gick på krogen och hade en galet bra kväll hela tiden, tycker att den var mycket bra. Igår morse kom Emma hit till mig, vi drack kaffe och gick sedan hem till Elin där vi tre mös halva dagen. Jag åkte med Emma och Felix till krokom där jag firade världens bästa pappa på farsdag. 
 
Idag är jag ledig, ska spendera min dag med teoriplugg och sedan ikväll ska jag på ett spinningpass. Är galet taggad. Älskar spinning.
Älskar också min nya hårfärg, lite ljusare slingor och så. Wihoo
 
 
 
 
 
RSS 2.0