Som bas gillar hörn

Jag har haft en så himla mysig helg. I fredags och igår på dagen spenderade jag med Jonas. Kände oss så himla duktiga igår morse klockan halv 10 när vi var på väg till gymmet på en lördagsmorgon. Efter att vi hade tränat och så gick vi slutligen ner på stan och kikade lite i affärer innan vi gick och lunchade tillsammans på Sammurai. Senare åkte jag hem till pappa där jag har varit resten av helgen. Tycker att det är så himla mysigt att åka hem till mamma eller pappa ibland på helgerna och så. Att bara få vara hemma lite.
Precis som alltid förut spenderade jag min lördagskväll i soffan hemma hos en av mina bästaste vänner. Vi drack litervis med te och bara pratade på om allt och ingenting. Precis så som det ska vara en kall och kylig höstkväll. 
 
Annars så har jag i vanlig ordning spenderat hela min vecka med massa jobb. Vilket jag trivs så himla bra med också. Har druckit te med Linnda, tränat med Emilia, pluggat massa körkort och så har jag stått framför spegeln ungefär hela tiden sedan i torsdags morse och beundrat mitt nya leénde. Tänk vad värt det har varit med allt mitt kämpande de nästan tre åren som jag haft min tandställning.

Ungefär så här glad är jag nästan hela tiden nu över mina tänder. Alltså alla ni som inte haft räls i så lång tid kommer aldrig någonsin förstå min lycka, den är helt sjukt obeskrivlig.
 
 

Loving every minute cause you make me feel so alive

Jag har haft en så himla fin vecka sedan jag senast skrev. Har hunnit både jobbat, kramat Rasmus hejdå innan han åkte tillbaks till Uppsala igen, saknar honom så galet mycket redan och tycker att det känns fruktansvärt att inte få träffa honom förren till jul igen, dock går säkert tiden rätt så fort tills dess. Förutom det så har jag också kommit igång med träningen igen efter en förkylning som varit i flera veckor nu, det känns galet bra. 

Igår spenderade jag min fredagskväll tillsammans med Jonas, vi hade en dejt på kebabbis, kollade på film och bara myste hela kvällen. Jag somnade som vanligt tidigt och klev upp alldeles för tidigt nu, vaknade när han skulle till jobbet och kan inte somna om nu, kanske lika bra. Idag ska jag i alla fall först och främst till gymmet, springa lite, sen gå en promenad med Elin och fixa lite och sen ikväll ska jag på middag och födelsedagsfirande hos bästaste Mathilda som fyllt 20 i veckan. 
Detta kommer bli sååå bra!!
 
 
 

Va kvar

Känner att mitt liv just nu går ut på att jobba hela dagarna, sen går helgerna alldeles för fort och plötsligt är det måndag morgon igen. Jag vill inte att mitt liv ska gå runt i en cirkel hela tiden med samma vecka ut och vecka in. Vill ha något att se fram emot eller någon drastisk förändring. Vill börja plugga, känna att jag gör något meningsfullt. Eller bara resa. Resa till något varmt land och stanna där tills sommaren kommer. Efter nästa sommar ska jag börja plugga, bara jag någonsin kan komma överens med mig själv om till vad.
 
I alla fall så har jag spenderat min helg med först en utgång där vi firade Dennis och sedan gick på krogen. Sedan dess har jag spenderat resten av helgen hemma hos mamma i Dvärsätt. Hälsat på Emma och chillat där med henne. Det absolut bästa av allt är att jag har spenderat massor av tid med min älskade bror som varit hemma från Uppsala sedan igår. Åh vad bra jag tycker om honom.
 
Har för ett tag sedan kommit hem till lägenheten, ville inget annat än att stanna hemma hos mamma med familjen, men eftersom jag börjar tidigt i morgon så hade jag inte så många val än att åka hem till stan igen, till en tom lägenhet dessutom.
Jag hatar att vara ensam så sjukt mycket. Vill att Jonas ska komma hem nu. Hatar att vara utan honom, min finaste.
 
RSS 2.0