När det blåser från ditt håll

Just nu sitter jag inne, lyssnar på Lars Winnerbäcks nya och regnet som faller mot rutorna mellan låtarna. Trots att jag avskyr när det regnar så kan jag inte annat än att tycka detta är riktigt mysigt, älskar ju hösten. Att bara sitta inne med en stor kopp te, tända ljus och så en höstkväll kan nog slå det mesta tycker jag.
 
I alla fall så har jag haft en väldigt fin vecka som till störst del har bestått utav jobb, träning och så fina vänner. Helgen har spenderats med middag tillsammans med Jonas familj och släkt, sedan igår var jag hemma hos mina älskade föräldrar på dagen, åt middag hos pappsen och sen var jag barnvakt tillsammans med Emma på kvällen åt hennes småbröder. Helt klart en väldigt mysig helg. Glömde också skriva att jag och Jonas i fredagskväll tog en springtur på 5 km sådär klockan halv 11 på kvällen, jag är väldigt stolta över oss faktiskt. En springtur en fredagskväll, det är rätt så bra gjort faktiskt. ( I alla fall för att vara mig hehe)
 
Jag ska spendera denna grå söndag med först ett löppass, efter det teoriplugg och sedan ett träningspass med Ewelina ikväll igen. Det blir fint.
 

Young blood

Har haft en fin vecka full med träning och mys tillsammans med mina fina vänner och världens finaste pojkvän. Idag har jag och Julia varit ute på en lång pw / springtur i solen, efter det har jag bara varit hemma och ikväll ska vi ha en sista rk-fest. Kommer bli så himla kul! Jag ska dock ta det lugnt då jag och Emilia bokat in oss på pass i morgon bitti, som jag inte vill missa. Men kvällen blir nog väldigt fin i alla fall.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan fixa mig lite innan Julle kommer hit och äter med mig innan vi går iväg till Max där vi alla kommer spendera kvällen. Åh vad bra detta kommer bli.
 
 
 

När lyktorna tänds

Jag är fortfarande sjuk men börjar känna mig lite bättre nu. Jobbade igår trots att jag ännu inte är riktigt frisk. Kändes i vilket fall som helst väldigt bra efteråt. På kvällen myste jag på Jassköket tillsammans med fina. Första gången jag var där faktiskt, oerhört mysigt måste jag säga!
Skulle se på "Äta, Leva, Dö" med Jonas senare på kvällen. Jag somnade som alltid, någonstans där i början av filmen. Så antar att den var bra och att Jonas har världens roligaste flickvän. Jag är helt extrem när jag jobbat på dagarna, kan seriöst somna exakt när som helst då, speciellt om vi kollar på film. Det går bara inte haha. Tur att han börjar bli rätt så van nu efter 15 månader med migo. hehe
 
Idag är jag i alla fall ledig, känns så himla skönt. Har nyss vaknat, dricker kaffe och ska om en stund gå ut och gå  på en promenad med Linnda i det härliga vädret.
Älskar föresten hösten, tycker så mycket om sena höstkvällar med te, tända ljus och Östersunds kalla gator utanför mitt fönster. Har alltid varit en sån person som älskar hösten, helt klart årets absolut mysigaste årstid. Förra sommaren minns jag att jag till och med längtade till att hösten skulle komma, det gjorde jag dock inte i sommar, men nästan.
 
Har inte lärt mig det här med att importera bilder till macbooken ännu, så lyckades bara få den lite skev såhär.
Ni får den dock i alla fall!
 
 
RSS 2.0