Sommarkänslor

Jag älskar våren, framförallt när det är såna dagar som det varit nu. Har gått runt i ballerinaskor och bara armar hela helgen. Så himla underbart.
Idag spenderade jag i alla fall dagen på besök hos Emma och sedan på middag hemma hos mamma. Perfekt söndag med andra ord.
 
Igår kväll grillade jag och Jonas hemma i Dvärsätt, så himla mysigt! Han fick sköta grillningen medan jag drack cider. Precis som det ska vara. Hehe
 
 
Här får in ett litet kort från precis just nu. Dricker vatten och väntar på att Jonas ska komma hem, vi ska kolla på film och bara mysa ikväll. I morgon ska jag efter jobbet äntligen sätta igång med träningen igen, är så galet peppad!
 
 
 

Bra dagar

Vädret den här veckan har varit helt fantastiskt, jag njuter verkligen till varje minut över solen och värmen som är ute nu.
Igår på jobbet satt vi ute i princip hela dagen förutom vid måltiderna, jag och barnen satt i gräset och målade pinnar och stenar till olika djur. Alltså det är sånna dagar som man inte ens kan klaga på jobbet! Efter att ha kämpat på i timmar ute under det kalla, trista halvåret på förskola är man verkligen värd att jobba ute när det är såhär underbart väder tycker jag! Skulle inte vilja byta en minut av det till att jobba inne på kontor eller så.
 
Efter jobbet igår spenderade jag kvällen hos Jonas mormor och morfar tillsammans med hans släkt då hans mormor hade fyllt år. Det var verkligen supermysigt.
Idag ska jag bara njuta av ledighet och sol.
Ska faktiskt nu på en gång iväg på en pw i solen med Linnda. 
 
 
Här får ni lite från senaste dagarna.
Lite lycka, lite kärlek och lite sol.
 
 

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag börjar bli mycket bättre men är fortfarande hemma och förkyld, känns så himla segt. Vet inte om det är för att jag knappt gör något eller så när jag är sjuk eller vad det beror på men jag blir så himla nere av att vara sjuk. Tycker att allt känns meningslöst och tråkigt. Känner mig så himla kluven över framtiden och allt som jag borde ta tag i. Har sökt program till hösten men vet inte om jag vill plugga eller om jag hellre vill resa i höst. Egentligen så är det ju inte jättebråttom att börja plugga, skulle lika gärna kunna vänta tills nästa vår också. Fortsätta vela lite till om vad jag ska plugga till.
 
I alla fall så vet jag att oavsett vad ska mina bleka ben få möta Asiens sol i vinter, om det så bara är två veckor i Thailand eller om det blir en längre resa så ska jag dit på något sätt. Varelse jag pluggar eller inte. Det vore kanske bästa kombinationen egentligen, börja plugga och sen försöka hinna med en liten resa också. 
Jag får se helt enkelt. 
 
 
I morgon ska jag i alla fall jobba igen och sen så längtar jag också så sjukt mycket efter att få börja träna igen. Min kropp mår så himla dåligt när jag inte får göra det. Känner verkligen världens längtan efter att få springa ute i kvällssolen. Men snart ska jag vara på topp igen.
woopwoop
 
 
Lite solnedgång från ett torn en januarikväll på Koh Lanta.
Där tänker jag sitta snart igen.
 
 
 
 
 
RSS 2.0