Sickness

Det här med att vara sjuk och flyttstäda samtidigt kan vara det absolut värsta jag gjort. Vi ska inte flytta men eftersom vi tidigare hyrt lägenheten i andrahand ska hon som vi hyrt av få tillbaka hennes saker, vilket gör att det är väldigt mycket att fixa nu. Har varit sängliggandes i två dagar och Jonas har fått kämpat på medan jag gjort så mycket jag orkat helt enkelt. Vi börjar äntligen bli någotlunda klara nu och jag tror vi hinner fixa allt det ikväll. Känns dock bara som att mycket saker fattas i lägenheten, men det får vi fixa lite eftersom.
Nu först av allt ska vi dock ha Taco-myskväll eftersom att Jonas åker till Göteborg i morgon.
 
Hur som helst börjar i alla fall känna mig lite bättre nu, ska ta mig iväg på jobbet i morgon, känner att jag inte kan stanna hemma en dag till nu, hur bra mycket jag egentligen gärna skulle vilja. 
I helgen flyttar Linnda och Tove till Umeå, känns så himla tråkigt. Själv ska jag fortsätta som vanligt, börjar med en jobbhelg. Kommer kännas lite tommare och tristare bara. Vill ha alla mina fina kompisar här hemma hos mig. 
Det bra är att om jag är frisk avslutar jag i alla fall jobbhelgen på bästa sätt med kräftskiva på lördag kväll. Det ser jag fram emot! Woopwoop
 

Fryser

Jag är sjuk, höstens (första, förhoppningsvist enda) förkylning har efter 3 dagar på förskola förra veckan nått mig. Har man inte jobbat under en längre tid på förskola/kommer till en ny, kan man oftast räkna med att få något virus tills veckan därpå. INTE för att vara negativ, snarare för att jag råkar ha erfarenhet efter mina 2 år där. Har jobbat idag men nu äntligen kommit hem och tänker inte göra mycket mer än att vila resten av dagen, fryser så sjukt mycket och orkar bara inte vara sjuuuk. 
Ska ligga i sängen och kolla på någon bra serie resten av dagen. Det enda bra med att vara sjuk. Man kan göra inget alls utan att känna sig dålig för att man bara ligger hemma. 
 
I helgen har jag firat min älskade pojkvän som fyllde 22 i lördags. Varit på "The Jam efterfesten" med mina fina tjejkompisar och igår klev jag knappt upp ur sängen på hela dagen, i princip inte förrän på kvällen, när jag och Jonas åkte till hans föräldrar i Torvalla och åt födelsedagsmiddag. Så himla mysigt.
 
 

Höst,vänner, te, Idol och Paradise Hotel

Idag har jag suttit hemma hos Tove, tillsammans med hon och Zandra med varsin tekopp i handen, med spöregnet smattrandes mot rutorna. En hösdag precis som det ska vara. Alltså så mycket som jag längtat efter en sån här dag. Har saknat oss tre. Vill inte att alla ska åka mot olika ställen till hösten, att jag ska bli ensam kvar här i kalla trista Östersund. Kommer sakna alla mina fina vänner så himla mycket. Är glad att jag kommer ha kvar några av mina favvisar här hemma i alla fall.

På onsdag ska jag jobba på förskola igen, känns nästan lite nervöst fastän det bara var 2 månader sen sist, känns som att jag glömt bort totalt hur man tar hand om barn. Haha nääråå, det ska bli riktigt roligt faktiskt. Tänkte  variera lite mellan Hemtjänsten och förskola i höst. Tror det blir bra. 
 
 Tre superbra saker för just dagen är:
- IKVÄLL börjar Paradise Hotel OCH idol!!!!
- Jonas kommer hem!!
Kan inte bli annat än braaaa.

Te och min nya mysiga kofta som jag tänker mysa in hösten i.
 
 
RSS 2.0