Budget-middag och Markus Krunegård.

Har haft en väldigt bra helg. I torsdags slutade jag tidigt, åkte direkt för att möta upp Emma och Ewelina innan bussen mot Åre gick. Lägenheten vi hyrt var superfin och låg så himla bra, mitt på torget. På kvällen var det Markus Krunegård på Bygget, det var helt fantastiskt bra. Jag stod längst fram och slogs för min plats, exakt som när man var typ 15 år. Kände mig som så igen. Vaknade upp med blåmärken över hela min kropp morgonen efter, men det var det värt. Älskade älskade Krunegård.
 
Igår kväll lagade jag och Jonas god mat och kollade på film hela kvällen samt på hotell till Thailand. Eftersom att vi kommer boka för typ de två första nätterna i Ao Nang bara för att slippa krångla med sånt när vi flygit så länge och allt. Sen kommer vi resa runt och upptäcka Krabi! Senast var det ju bara Koh Lanta som vi hann besöka av Krabi, resten av tiden var vi ju i Phuket då.
 
Idag ska jag försöka hinna ner på stan och kolla lite julklappar, jag är som alltid ute i sista sekunden.
Är så himla taggad inför julen, först och främst för att jag älskar julen men sen också för att min älskade storebror kommer hem och för att alla mina älskade,älskade vänner kommer att vara hemma och samlade tillsammans. Som jag längtar efter er.
 
 
Jag och fina Ewelina innan Krunegård i torsdags.
 
Vi åt budget-middag i fredags (nudlar) och såklart fanns det djuptallrikar till alla utom en.
Världens bästa Markus.
 
 
 

.

I veckan hann jag bli frisk nog att jobba en dag innan jag blev ännu sämre igen, jag har aldrig någonsin mått så dåligt tack vare en förkylning. Åkte gråtandes till läkaren i onsdags och fick sen veta att det var bihåleinflammation jag drabbats av. Den versionen som man ska äta antibiotika mot, ändå kommer jag hem utan?
Jaja jag hoppas mirakel-nässprayen dom skrev ut recept på snart börjar verka riktigt bra. 

Hatar verkligen att vara sjuk, längtar efter att få träffa vänner, att få träna och till och med efter att få jobba. Har aldrig haft sådan tristess någonsin förut.
Men bara jag får spendera helgen med min Jonas  och att jag får bli frisk tills på torsdag när jag åker till Åre med fina vänner så är jag nöjd.
 
Förutom att vara sjuk spenderar jag dagarna just nu med att kolla julklappar, (både till mig själv såklart och andra) efter en fin nyårsklänning och efter somriga kläder tills Thailandsresan. Vill ha massa nya fräscha,fina sommarkläder! åhh vad jag längtar. 
 
Idag.
- Kan bara tillägga att jag ändå kände mig rätt fräsch idag, om man jämför med resten av veckan alltså.
 
 
 
RSS 2.0