Alla hjärtans dag

I fredags var det alla hjärtans dag. Jag och Jonas hade bestämt oss för att fira det så enkelt som möjligt, inte göra något speciellt. Ändå kommer jag hem i fredags kväll efter en lång arbetsdag och möts utav att Jonas gjort världens mysigaste middag, köpt vin, champagne, gjort chokladfondue, köpt mig världens vackraste rosor och choklad. Jag blev så himla lycklig. Att jag har världens finaste och mest fantastiska pojkvän som gör så himla mycket bara för min skull. Han är så himla underbar mitt älskade hjärta. Fredagen var nog det finaste och mysigaste någon någonsin gjort för mig och jag hade helt klart världens underbaraste alla hjärtans dag. 
 
 
Resten av helgen har jag spenderat med träning, te-drickning och en lördag som bara flög förbi med massa prat om allt och ingenting tillsammans med Emma och idag påbörjade jag min dag på allra bästa sätt genom en promenad tillsammans med Linnda. 

Alltså jag är så himla lycklig och tacksam över mitt liv. Tacksam över att jag har världens finaste, underbaraste pojkvän. Att jag bor i världens finaste lägenhet, att jag har en så himla underbar, fin familj och de absolut finaste vännerna. Jag är också så tacksam över att jag har ett jobb som jag tycker om och som jag trivs med. 
 
Jag ska fortsätta denna fina söndag med en bok och en kopp te. Ikväll ett pilatespass tillsammans med Emilia efter det ska jag spendera resten av kvällen med Jonas. Vi har 1 år och 8 månader tillsammans idag.
De absolut bästa 20 månaderna i hela mitt liv.
 
 

KÖRKORT

Jag är så himla lycklig. Efter allt kämpande så tog jag körkort igår. Första teoriprovet och första uppkörningen. Jag är så himla stolt över mig själv. Trodde faktiskt aldrig någonsin att jag skulle fixa det så snabbt. Körde nog bil i flera timmar igår. Känslan över att få köra själv är helt sjuk, jag vill bara köra bil hela hela tiden.
 
Förutom att jag tog körkort igår så har jag haft en mycket fin helg. I fredags hämtade Ewelina upp mig, vi åkte hem till Emma där vi bara myste hela kvällen. Åt ost och kex och sådär. Lördagen spenderade jag ett tag med Jonas och sedan på kvällen åkte jag hem till Julia för att dricka vin och fira hennes 21-års dag tillsammans med bra personer. Det vart en riktigt fin kväll. 
 
Idag ska jag spendera dagen med att söka jobb, känner att jag måste ha något mer stabilt jobb nu. Att jobba som vikarie är jättebra men inte speciellt hållbart. Sen ikväll ska jag på spinningpass, hoppas på att mina benhinnor håller. Som jag längtat efter att tränaaaa.
 
Här satt jag hela dagen igår, i framsätet, i FÖRARSÄTET och körde bil. Har aldrig någonsin känt mig så vuxen förut.
Mamma och pappa kan ju tillsvidare (tills dagen jag skrapat ihop till en egen bil) glömma att ha bilarna sina för sig själv! hihihehe
 
 
 
RSS 2.0