Nästan perfekt

 
Min helg har varit mycket, mycket fin. Jag började den i fredags tillsammans med Jonas som jag först lyckats tvinga med på ett spinningpass, sedan var vi bara hemma hela fredagskvällen, hade tvättid faktiskt för att vara mer exakt. Trist med det på en fredagskväll men så glada vi var när det var klart.
I lördags kväll så var vi här hemma, mina fina tjejor och jag för att fira mig och Linnda. För att jag nyss fyllt 21 och för att Linnda snart fyller 21. Jag hade kanske en av mina roligaste kvällar på länge. Tack för det älskade fina ni.
 

Idag har jag varit och jobbat på en ny förskola som jag aldrig varit på förut. Det var jättekul faktiskt. Jag som aldrig brukar tacka ja till andra förskolor än mina två standar-ställen. Känner mig glad att jag gjorde det, faktiskt så kan det vara kul med lite nytt ibland. 
 
Jag hade stägning och slutade klockan 17.45, jag tycker det känns så sjukt sent! Hela dagen är ju verkligen borta, även om man annars inte slutar tidigare än 16, eller ibland 15 så tycker jag att 18 känns helt sjukt sent. Åkte hem, åt, gick och tränade och nu har jag nyss kommit hem, mer än så har jag inte hunnit ikväll. Är i alla fall glad att jag tog tag i tränandet, som jag tänkte skjuta upp även idag. Men nu 5 kms backintervaller senare så är jag riktig glad och nöjd att jag i alla fall gick till gymmet.
 
Nu ska jag sova, I morgon kommer bli en lång dag. Jag börjar tidigt och slutar sent.
Men jag är glad i alla fall. Känner mig så jävla taggad på livet just nu. Det är så himla himla fint
 
 
 
 
 
 

~

Helgen har varit bra. I fredags drack jag som sagt vin hemma hos Amanda med fina. Igår började jag dagen med lunch tillsammans med Julia och Max, sen kom Linnda till mig och drack te. Så bra lördag.

Påbörjade denna söndag med en 5 km springtur på löpbandet. Alltså jag hade verkligen glömt hur sjukt jobbigt det är att springa såhär otränad, därför ska jag komma igång med träningen igen. Älskar ju att träna.

Här får ni förresten en bild på min lunch, vegetarisk Ceasarsallad med riven västerbottenost på. Det är helt klart oslagbart. Så galet gott.

21

De senaste veckorna har varit mycket bra. Jag har hunnit fyllt 21, hunnit skaffat en ny iphone, 5 S och trots att jag personligen, som kanske inte är världens mest tekniska person, inte känner av en så där jättestor skillnad på den och min 4 så är det otorligt skönt med en telefon som faktiskt går fort och framför allt som jag inte får glassplitter från en sprucken skärm i fingrarna av då jag använder den. Därför älskar jag min nya så mycket. Sen är den otroligt fin också med lite guld och så. Tycker om att kolla på den och tänka på min förra som var så oerhört sliten och ful. Otroligt nog lyckades jag också få den såld, business woman som man då faktiskt är. 
 
Har också hunnit umgåtts med fina vänner, gått långa promenader, myst med en kopp te och också druckit vin. Det har alltså med andra ord varit väldigt fint. Förutom detta så har jag också varit i Stockholm en helg tillsammans med Jonas och hans familj. Vi var där på hans systerdotter Freyas fina dop. Förutom det så hann vi också med lite shopping, god mat och bara massa mys i Sthlm. Där var det vårigt och det var riktigt tråkigt att komma hem igen till kalla, snöiga Östersund. 

 
Idag har jag i alla fall påbörjat dagen med en springtur tillsammans med Jonas. Om någon timme kommer Julia hit, vi ska vidare hem till Amanda och dricka vin tillsammans med fina. Detta kommer bli en alldeles utomordetligt bra fredagskväll.
RSS 2.0