Feber och Thailand

Den här helgen har bara gått ut på att vara sjuk. Jag har haft feber och drabbats utav ännu en förkylning och är så himla less på att vara sjuk. Jag vill kunna träna och må bra, hela tiden. Har i alla fall hunnit adventfixat lite här hemma i lägenheten, det blev så himla mysigt. Älskar verkligen juletider.
Just nu sitter jag med en kopp ingefära/citron-vatten och hoppas på att det ska hjälpa mig bli frisk fortare. 
 
I veckan som varit så har i alla fall jag och Jonas äntligen bokat vår resa till Thailand, så i tre veckor mellan februari och mars kommer vi att vara där, jag längtar så otroligt mycket tills dess, ska bli så himla underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Det är äntligen fredag, jag är trött men vaken nu redan i alla fall. Har stägning idag och börjar inte förrän 10.15, tror absolut det är ödets ironi att man inte kan sova länge när man väl får. Sitter i sängen med kaffe och fryser. Vet inte om det är mig, vår lägenhet eller bara allt, men jag fryser alltid. Hatar som sagt November. Det är så mörkt och så kallt.
 
Igår slutade jag tidigt, drack kaffe hos Emma, åt middag hos mamma och avslutade dagen med en lång promenad tillsammans med Ewelina, såna dagar är livet fint. Älskar att sluta tidigt, man hinner göra så mycket då. Har också läst Kristian Gidlunds bok nu, så länge som jag velat men inte tagit mig mod till att läsa den, kanske det soriligaste jag någonsin läst men också så himla vackert skrivit. Fick mig ännu en gång bli påmind om hur skört och oerhört orättvist livet är. 
 
Det är snart December, tiden är något så sjukt. Fattar inte hur den kan gå så himla fort hela tiden, var nyss i början av sommaren ju.
Älskar dock julen och allt som hör därtill. Längtar tills första advent, tills luciahelgen när jag och två fina kompisar ska till Åre och så längtar jag tills julafton och nyår såklart.

Nu ska jag göra något av den här morgonen när jag ändå redan är vaken och kila iväg till gymmet en sväng, ska starta dagen med en lugn springtur tänkte jag. Efter idag är det äntligen, äntligen helg!

 

Det mörker du ser, gör att stjärnorna märks lite mer.

Min tisdag har varit fin, har jobbat och sen tränat, var på ett Pilates-pass ikväll. Tycker det är kul, bra omväxling med lite lugnare träning ibland också. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, låten Vänner går på repeat här just nu, den är så himla fin. Jag hade helt glömt bort hur mycket jag älskar den låten, tills den av en slump kom upp på en av mina gamla spellistor på Spotify. Det gjorde helt klart min kväll. Alltså älskar fina låtar och älskar Winnerbäck. 
 
Har förresten också nu efter träningen gjort världens godaste smoothie! Grön Smootihe med spenat, banan och avokado i, som jag åt medan jag kikade på Portkod.(Varje tisdags höjdpunkt om ni frågar mig, haha! kommer gråta floder när sista avsnittet varit nästa vecka.) 
 
Älskar min rosa träningströja, som matchar så fint till min rosa vattenflaska också.
 
 
 
 
RSS 2.0