Woopwoop

Veckorna rullar på så himla fort, kan inte förstå att det snart är en hel månad sedan det var jul och ännu bättre att det i morgon är bara en månad kvar tills vi åker till Thailand! Kommer bli så sjukt underbart, bara jag och min fina älskling 3 veckor i solen och värmen.  Längtar ihjäl mig.
 
Idag har jag gjort nästan ingenting alls, så himla skönt! Varit och tränat och nu sitter jag och äter lunch. Quorn-filé, avocadoröra och grönsaker. Kanske det godaste och framför allt nyttigaste jag någonsin lagat tror jag hehe.
 
Ska strax duscha och fixa mig lite, ikväll ska jag hem till Julia och fira henne som fyller år. Det blir bra.
Ha en fin lördag kompisar.
 
 
 
 
 
 

2015

Julen och nyår har varit helt fantastisk. Jag har hunnit både njuta av en hel del ledighet som jag spenderat med familj, släkt och vänner. Har också hunnit jobbat lite dagarna i mellan.
 
Julen var riktigt fin, nyårsafton också. Skålade in det nya året med fina människor efter en fantastiskt god sjurättersmiddag men framförallt efter en galet bra kväll. Sen dansade vi ända in på morgontimmarna. Helt klart mitt absolut bästa nyår hittills. Kanske för att jag absolut inte alls hade några förväntningar i år ? Gick in med inställningen att nyår blir som alltid, men den här gången blev det så himla bra.
 
Ikväll har pappa, Rasmus och Siri varit här och ätit med mig och Jonas, så himla mysigt. Har också haft Linnda på besök, sen Elin och nu kommer strax Ewelina och Emma hit och dricker te med mig.
 
Ni får en bild från julafton på mig och Rasmus. Försöket till den obligatoriska julgransposen.
 
RSS 2.0