Du sätter höstsolen i eld

Har aldrig någonsin varit så här trött förut. Inatt sov jag nästan 14 timmar och är fortfarande lika trött. Har klivit upp strax innan 6 på morgonen hela veckan. Jobbat och sen varit uppe senare än vad jag borde. Men i alla fall så var det så himla skönt att få sova ut imorse. Bästa känslan var att ligga kvar i sängen när Jonas klev upp för att åka och jobba, hehe.
Igår kväll var jag på kräftskiva hemma hos Julia, det var mycket trevligt. Gott, fina människor osv. Jag hade dock världens värsta huvudvärk och var så trött, därför åkte jag och Jonas hem rätt tidigt. Men i stort så var kvällen för himla mysig.
 
 
Annars så har veckan varit väldigt bra. Har bott hemma hos mamma i Dvärsätt, jobbat massor, lärt mig baka vaniljbullar (som blev galet jävla goda) och umgåtts med min älskade, älskade storebror som flyttade till Uppsala igår. Det kändes så sorgligt. Sommaren har gått alldeles för fort, känns som att det var igår han steg in där genom ytterdörren hemma i början av juni för att stanna sommaren ut. Hatar när han inte är hemma. Kommer sakna honom såå tills vi ses igen.
 
Just nu sitter jag hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Sedan ska jag åka till pappa i krokom, där ska jag stanna tills i morgon. Ska ut och springa och sedan ikväll kommer världens bästa vän till mig för en helkväll med filmis och sånt. Mysigt.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0