2013

Min jul har varit väldigt fin, jag har spenderat den tillsammans med min familj, släkt och så min älskade Jonas såklart. Har fått massa god mat, fina julklappar och ätit sjukt mycket choklad. Ungefär sådär som en jul ska vara.
I dagarna efter jul har jag myst på massor, njutit av ledigheten och bara umgåts med vänner.
Idag är det i alla fall Nyårsafton, känner mig så himla förväntansfull över kvällen. Jag älskar att få klä upp mig lite extra fint, äta middag med vänner, dricka vin, goda drinkar och bara ha det fint. Vilket gör att kvällen inte kan bli så mycket annat än riktigt bra. Jag tror verkligen det kommer bli galet bra och jag bara älskar min klänning.
 
Mitt år 2013 har varit så bra som det bara kunnat blivit. Jag började året med en treveckors resa till Thailand, där jag, Jonas, Elin och Mattias reste runt lite och bara hade det galet bra. Jag fyllde också 20 och fick som alla andra 20-åringar göra min debut på bolaget. Kändes jävligt bra. Sedan hade jag och Linnda också en gemensam 20 års fest då vi båda fyllerår i mars. I maj fick jag jobb på Röda Korset där jag sedan jobbade under sommarmånaderna. Hade världens underbaraste team och roligt på jobbet varenda dag. Det var liksom alla rätt. I juni så flyttade jag också hemifrån och in här på Thomeégränd tillsammans med Jonas. Något som jag inte någonsin kommer att ångra en sekund. Trivs så himla bra med att bo tillsammans med honom. Samma månad hade vi också ett år tillsammans. Det firade vi på Holliday Club med champagne och massa mys. Hade inte kunnat bli bättre. 
 
Från Augusti ungefär så har jag jobbat på förskola igen. Har mest under höstterminen gått och vikarierat på två olika förskolor vilket jag trivs så himla bra med. Har samtidigt spenderat min fritid på bästa sätt tillsammans med underbara vänner och världens finaste underbaraste pojkvän.
 
Förra helgen var jag och Emilia på Kristian Anttila. Det var så sjukt bra. Även om jag kände mig som 16 igen när jag stod längst fram och trängdes för att se allra bäst. Men ack så värt det var.
 
Jag hoppas ni alla haft ett lika fint år 2013 som jag haft och så önskar jag er alla ett riktigt Gott nytt år!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0