En myssöndag

Har suttit och kollat igenom min blogg, sett att det inte ens fyller ut en sida så att man måste blädra för att kunna läsa äldre inlägg, utan man kan se alla här på förstasidan. Därför har jag bestämt mig för att blogga oftare och mera seriöst. Jag tycker ju faktiskt det är kul att skriva,få lägga ut bilder och dela med mig av min vardag, jag har bara varit för dålig på det, för oinspererad liksom. 
I alla fall så har jag haft en mycket bra vecka, har jobbat, kört halkbana, suttit en fredagskväll och spelat massa olika spel tillsammans med Emma och igår träffade jag Linnda en stund på dagen, på kvällen var jag hemma hos Julia tillsammans med några av oss som jobbade tillsammans på Röda Korset. Vi drack vin och hade det helt fantastiskt bra hela kvällen. 
 
 
 
Idag har jag haft en sån där söndag ni vet när man knappt kliver upp ur sängen. Jag och Jonas åt mysfrukost medan vi kollade på Sons of anarchy. Har egentligen inte gjort så mycket annat på hela dagen heller, då jag gått och blivit jätteförkyld och därför inte känner för att göra något alls. Jag ska laga middag nu, fortsätta jakten efter den perfekta nyårsklänningen och sedan ikväll ska jag ägna all min tid åt körkortsteori. Jag vill bara bli klar med den nununu.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0