Nästan perfekt

Jag känner mig så himla glad just nu. Som slipper stå ute här i stan och försöka värva folk helt utan min egna motivation. Att jag slipper vara så fejkat glad och trevlig hela tiden när jag egentligen varit så himla trött. Det är så sorgligt att i princip alla jag känner ifrågasatt mig och sagt att det inte var ett jobb att ha. Först nu inser jag då hur rätt de har. Men som alltid annat löser livet sig och om två veckor börjar jag jobba igen. 
Tills dess ska jag ägna all min tid åt körkort och teoriplugg. 
 
Har för övrigt haft en väldigt fin helg. Blev inget yrande för mig och jag är lika glad i alla fall. Spenderade tid hemma hos mamma i Dvärsätt, i solen. Grillade med mitt hjärta, var hundvakt åt söta lilla gosen Todd och sen i söndags gick jag och Jonas runt nere på Tivolit och stråket, tills jag nästan började gråta av ett skavsår. (Ja ni inser nog inte hur bra han gör det ibland egentligen som orkar med mig.. hehe)

Idag ska jag plugga teori och så, för senare idag har jag körlektion igen, en dubbel. Tycker inte alls om att köra enkellektioner, de tar slut så sjukt fort. Kan också vara för att jag faktiskt tycker det är sjukt kul att köra bil och lära mig om alla regler och så. haha
 
Det jag egentligen ville ha ut av detta inlägg var bara att säga att livet är väldigt fint just nu. jag är glad, körkortet går bra. Jag har fina runtomkring mig och jag älskar verkligen älskar sommarvärmen som varit nu ett tag. Fullkomligt älskar att mina bleka ben faktiskt har fått lite färg. Det händer sällan av bara Sveriges sol. När det väl händer så gör det gör mig så himla, himla glad. 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0