Gråa dagar

Jag har nyss kommit hem från en körektion, veckans andra och jag tycker att det läskigaste som finns just nu är att köra fort på landsväg när det är så här halt. Så galet läskigt. Men trots det så gick det bra. 
Jag har haft en väldigt bra start på veckan, igår hade jag som sagt först en körlektion från morgonen, efter det tränade jag och pluggade körkort mest hela dagen tills dess att jag och Julia skulle på spinning. Det var sjukt jobbigt men så himla kul! Alltså min kärlek till spinningpass är obeskrivlig. Tycker att det är så himla roligt. Faktum är att jag nog tycker all träning är mer eller mindre rolig, det får en att må så himla bra. 
 
Just nu sitter jag hemma och dricker te, är ledig idag och tycker att det är så himla skönt. Börjar 7 i morgon så tycker att jag förtjänar en liten ledig dag nu hehe.
Jag och Jonas kollar förresten på massa resor hela tiden också, planen är att kanske ge oss iväg en vecka eller två i februari. Slippa kalla gråa Sverige ett tag. Det vore så himla underbaaaart!
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0