Håkan och massor av te

Jag har haft en så himla bra vecka. Har nästan hela lovveckan varit ledig, eftersom att det ofta är så lite barn på förskolorna under loven. Har istället spenderat mina dagar med körlektioner, teoriplugg, mys med fina vänner och självklart massor av te-drickande. Vilket kanske är en av de allra viktigaste sakerna på hela hösten.  
Känner att allting går så himla bra just nu, vet ungefär hur mycket av körkortet jag har kvar, där faktiskt bristen på halkbanetider är det absolut största hindret just nu, men inbokad är den i alla fall. Jag jobbar, tränar och går på väldigt roliga pass under veckokvällarna och fullkomligt älskar ruset som sprids i kroppen av träning, speciellt efter ett sånt där träningspass där man knappt kan stå på sina ben efteråt. 
 
Halloweenhelgen har varit bra. Har varit på 50-års middag och spenderat en kväll med mina fina tjejer och skräckfilm, så himla mysigt. Just nu sitter jag hemma och dricker te meda jag lyssnar på Håkan. Kan inte sluta kolla på den här videon. Den är helt fantastisk. Världens finaste Håkan.
 
 
Nu ska jag ut på en springtur, har en liten känsla av att det kan bli en av de sista utomhus nu i år innan det blir för kallt ute.
På tal om kylan så sitter jag också dagarna ut och in och kollar på resor, drömmer mig bort till varmare breddgrader. Kan inte komma på något som skulle sitta så fint som det just nu faktiskt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0