Som bas gillar hörn

Jag har haft en så himla mysig helg. I fredags och igår på dagen spenderade jag med Jonas. Kände oss så himla duktiga igår morse klockan halv 10 när vi var på väg till gymmet på en lördagsmorgon. Efter att vi hade tränat och så gick vi slutligen ner på stan och kikade lite i affärer innan vi gick och lunchade tillsammans på Sammurai. Senare åkte jag hem till pappa där jag har varit resten av helgen. Tycker att det är så himla mysigt att åka hem till mamma eller pappa ibland på helgerna och så. Att bara få vara hemma lite.
Precis som alltid förut spenderade jag min lördagskväll i soffan hemma hos en av mina bästaste vänner. Vi drack litervis med te och bara pratade på om allt och ingenting. Precis så som det ska vara en kall och kylig höstkväll. 
 
Annars så har jag i vanlig ordning spenderat hela min vecka med massa jobb. Vilket jag trivs så himla bra med också. Har druckit te med Linnda, tränat med Emilia, pluggat massa körkort och så har jag stått framför spegeln ungefär hela tiden sedan i torsdags morse och beundrat mitt nya leénde. Tänk vad värt det har varit med allt mitt kämpande de nästan tre åren som jag haft min tandställning.

Ungefär så här glad är jag nästan hela tiden nu över mina tänder. Alltså alla ni som inte haft räls i så lång tid kommer aldrig någonsin förstå min lycka, den är helt sjukt obeskrivlig.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0