Va kvar

Känner att mitt liv just nu går ut på att jobba hela dagarna, sen går helgerna alldeles för fort och plötsligt är det måndag morgon igen. Jag vill inte att mitt liv ska gå runt i en cirkel hela tiden med samma vecka ut och vecka in. Vill ha något att se fram emot eller någon drastisk förändring. Vill börja plugga, känna att jag gör något meningsfullt. Eller bara resa. Resa till något varmt land och stanna där tills sommaren kommer. Efter nästa sommar ska jag börja plugga, bara jag någonsin kan komma överens med mig själv om till vad.
 
I alla fall så har jag spenderat min helg med först en utgång där vi firade Dennis och sedan gick på krogen. Sedan dess har jag spenderat resten av helgen hemma hos mamma i Dvärsätt. Hälsat på Emma och chillat där med henne. Det absolut bästa av allt är att jag har spenderat massor av tid med min älskade bror som varit hemma från Uppsala sedan igår. Åh vad bra jag tycker om honom.
 
Har för ett tag sedan kommit hem till lägenheten, ville inget annat än att stanna hemma hos mamma med familjen, men eftersom jag börjar tidigt i morgon så hade jag inte så många val än att åka hem till stan igen, till en tom lägenhet dessutom.
Jag hatar att vara ensam så sjukt mycket. Vill att Jonas ska komma hem nu. Hatar att vara utan honom, min finaste.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0