När det blåser från ditt håll

Just nu sitter jag inne, lyssnar på Lars Winnerbäcks nya och regnet som faller mot rutorna mellan låtarna. Trots att jag avskyr när det regnar så kan jag inte annat än att tycka detta är riktigt mysigt, älskar ju hösten. Att bara sitta inne med en stor kopp te, tända ljus och så en höstkväll kan nog slå det mesta tycker jag.
 
I alla fall så har jag haft en väldigt fin vecka som till störst del har bestått utav jobb, träning och så fina vänner. Helgen har spenderats med middag tillsammans med Jonas familj och släkt, sedan igår var jag hemma hos mina älskade föräldrar på dagen, åt middag hos pappsen och sen var jag barnvakt tillsammans med Emma på kvällen åt hennes småbröder. Helt klart en väldigt mysig helg. Glömde också skriva att jag och Jonas i fredagskväll tog en springtur på 5 km sådär klockan halv 11 på kvällen, jag är väldigt stolta över oss faktiskt. En springtur en fredagskväll, det är rätt så bra gjort faktiskt. ( I alla fall för att vara mig hehe)
 
Jag ska spendera denna grå söndag med först ett löppass, efter det teoriplugg och sedan ett träningspass med Ewelina ikväll igen. Det blir fint.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0