När lyktorna tänds

Jag är fortfarande sjuk men börjar känna mig lite bättre nu. Jobbade igår trots att jag ännu inte är riktigt frisk. Kändes i vilket fall som helst väldigt bra efteråt. På kvällen myste jag på Jassköket tillsammans med fina. Första gången jag var där faktiskt, oerhört mysigt måste jag säga!
Skulle se på "Äta, Leva, Dö" med Jonas senare på kvällen. Jag somnade som alltid, någonstans där i början av filmen. Så antar att den var bra och att Jonas har världens roligaste flickvän. Jag är helt extrem när jag jobbat på dagarna, kan seriöst somna exakt när som helst då, speciellt om vi kollar på film. Det går bara inte haha. Tur att han börjar bli rätt så van nu efter 15 månader med migo. hehe
 
Idag är jag i alla fall ledig, känns så himla skönt. Har nyss vaknat, dricker kaffe och ska om en stund gå ut och gå  på en promenad med Linnda i det härliga vädret.
Älskar föresten hösten, tycker så mycket om sena höstkvällar med te, tända ljus och Östersunds kalla gator utanför mitt fönster. Har alltid varit en sån person som älskar hösten, helt klart årets absolut mysigaste årstid. Förra sommaren minns jag att jag till och med längtade till att hösten skulle komma, det gjorde jag dock inte i sommar, men nästan.
 
Har inte lärt mig det här med att importera bilder till macbooken ännu, så lyckades bara få den lite skev såhär.
Ni får den dock i alla fall!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0