-

Idag är en tråkig dag, det känns att det är sista dagen av ledighet och att påskfirandet är slut för att gå tillbaks mot tråkig vardag igen. Rasmus har satt sig på tåget för att åka hem till Uppsala igen, mamma jobbar och Samuel är inte hemma. Själv ligger jag i sängen som resten av påsken och är sjuk. Jag har influensan och tror rätt så starkt på att jag knappast varit såhär febrig och sjuk sedan jag var liten. Dock börjar det bli bättre nu, dagarna går fint och nätterna är värre. Imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas, det var så himla läskigt. Och alltså inte för att klaga men det känns som så himla min otur att vara sjuk när det är långledigt och allt.
Alltså verkligen som så himla min otur.  Jag har sökt många gånger för mitt immunförsvar, fått många förklaringar och sådär men tror det är dags för den årliga kollen snart igen. Jag är alltid sjuk..
 
Hann i alla fall spendera början av helgen tillsammans med fina vänner, ett glas vin och massa mys. Så det känner jag mig lite glad utav iallafall.
 
Idag ska jag fortsätta med att ligga i sängen, dricka litervis med ingefärate och knapra på mina halstabletter, alvedoner och ipren.
Jag hoppas att ni alla har haft en fin påsk och passar på att njuta av ledigheten och det helt underbara vårvädret som är idag.
 
Nu ska jag kolla på Känn Ingen Sorg, bara för att den är såååå fin.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0