Aprilhimlen

Jag har äntligen fått påskledigt, en hel långhelg som jag är rädd ska hinna gå alldeles för fort. Men i vilket fall som helst så känns det så himla skönt. Jag ska ta vara till varenda minut av ledigheten. 
 
De senaste veckorna har varit väldigt intensiva för mig, jag har börjat på ett nytt jobb, med nya arbetskompisar och nya utmaningar. Det känns kul, framförallt att jag också kan kombinera det med att fortsätta jobba på förskola också. Jag har inte hunnit känna mig in så mycket på Swedbank ännu, har bara gjort 4 pass som varit till störst del utbildning, men tror det kommer bli riktigt bra och kul. Mina magkänslor säger i alla fall det.
Känner mig förresten så himla glad bara överlag, jag älskar att det är vår och älskar att mitt liv är så himla fint.
 
 
Älskar framförallt också att mina ben äntligen efter ungefär 2 månader av benhinneinflammation är bra igen, denna gång ska jag påbörja träningen lugnt, inte överanstränga benen, tror jag haft ungefär 4 inflammationer nu sedan i December när jag fick min första. Ska försöka fokusera mindre på löpningen nu och mera på spinning och sånt som inte belastar benen lika hårt. 
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och under tiden försöka bestämma mig för om jag ska ut och springa lite i regnet eller åka på gymmet. 
 
Glad påsk på er kompisar.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0