~

Jag har jobbat hela veckan och tycker att det känns så bra med rutiner.  inte bara några dagar i veckan utan varje dag. Har också hälsat på hemma hos Ewelina och fikat födelsedagafika eftersom hon fyllt år. Druckit te med älsklingar och i lördags var jag ut, var odräglig. Usch vad jag hatar att dricka. Ska strunta i utgångar bra länge nog nu, så himla ovärt.
Gick på Ikea med Jonas i söndags också, drömde om hur lägenheten ska se ut framöver. Det var en så himla mysig söndag.
 
 
Just nu ligger jag i sängen hemma i dvärsätt, lyssnar på min spellista från typ 9:an?( på mammas Spotify haha) typ bara kentlåtar på den men det är fint ibland också. jag ska strax sova. Börjar kl 07.00 i morgon, alltså orkar inte. Jag är ju inte alls en Morgonmänniska, men lite skönt att gå hem tidigt på dagen istället ska det ju faktiskt också bli.
 
 Har haft en riktig kvalitetstid-kväll med mamma och Samuel. Jag och mamma gick 6 km med gångstavar förut. Såna där med vikter i och jag ska aldrig någonsin mera dömma någon som gör det igen, fy fan vad jobbigt det var. Mina armar är helt slutkörda nu.. men det känns bra.
 
Nu ska jag somna till Kent. I morgon efter jobbet ska jag träffa Emma och sen åka hem till lägenheten och pussa på mIn Jonas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0