Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag börjar bli mycket bättre men är fortfarande hemma och förkyld, känns så himla segt. Vet inte om det är för att jag knappt gör något eller så när jag är sjuk eller vad det beror på men jag blir så himla nere av att vara sjuk. Tycker att allt känns meningslöst och tråkigt. Känner mig så himla kluven över framtiden och allt som jag borde ta tag i. Har sökt program till hösten men vet inte om jag vill plugga eller om jag hellre vill resa i höst. Egentligen så är det ju inte jättebråttom att börja plugga, skulle lika gärna kunna vänta tills nästa vår också. Fortsätta vela lite till om vad jag ska plugga till.
 
I alla fall så vet jag att oavsett vad ska mina bleka ben få möta Asiens sol i vinter, om det så bara är två veckor i Thailand eller om det blir en längre resa så ska jag dit på något sätt. Varelse jag pluggar eller inte. Det vore kanske bästa kombinationen egentligen, börja plugga och sen försöka hinna med en liten resa också. 
Jag får se helt enkelt. 
 
 
I morgon ska jag i alla fall jobba igen och sen så längtar jag också så sjukt mycket efter att få börja träna igen. Min kropp mår så himla dåligt när jag inte får göra det. Känner verkligen världens längtan efter att få springa ute i kvällssolen. Men snart ska jag vara på topp igen.
woopwoop
 
 
Lite solnedgång från ett torn en januarikväll på Koh Lanta.
Där tänker jag sitta snart igen.
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0