Sickness

Det här med att vara sjuk och flyttstäda samtidigt kan vara det absolut värsta jag gjort. Vi ska inte flytta men eftersom vi tidigare hyrt lägenheten i andrahand ska hon som vi hyrt av få tillbaka hennes saker, vilket gör att det är väldigt mycket att fixa nu. Har varit sängliggandes i två dagar och Jonas har fått kämpat på medan jag gjort så mycket jag orkat helt enkelt. Vi börjar äntligen bli någotlunda klara nu och jag tror vi hinner fixa allt det ikväll. Känns dock bara som att mycket saker fattas i lägenheten, men det får vi fixa lite eftersom.
Nu först av allt ska vi dock ha Taco-myskväll eftersom att Jonas åker till Göteborg i morgon.
 
Hur som helst börjar i alla fall känna mig lite bättre nu, ska ta mig iväg på jobbet i morgon, känner att jag inte kan stanna hemma en dag till nu, hur bra mycket jag egentligen gärna skulle vilja. 
I helgen flyttar Linnda och Tove till Umeå, känns så himla tråkigt. Själv ska jag fortsätta som vanligt, börjar med en jobbhelg. Kommer kännas lite tommare och tristare bara. Vill ha alla mina fina kompisar här hemma hos mig. 
Det bra är att om jag är frisk avslutar jag i alla fall jobbhelgen på bästa sätt med kräftskiva på lördag kväll. Det ser jag fram emot! Woopwoop
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0