Sommaren står och väger

Jag har en av mina första lediga lördagar på länge. Har sovit så himla länge inatt och sitter nu och dricker morgonkaffe, andas in höstluften som kommer in genom det öppna fönstret i mitt rum. Är hemma hos mamma i Dvärsätt, där jag förövrigt tillbringat hela den senaste veckan. Tycker det är så himla mysigt att bo hemma här lite då och då, min kropp behöver andas in lite Dvärsättsluft för att känna sig hel tror jag. 
Har i alla fall jobbat hela sommaren, hunnit med fina vin-kvällar tillsammans med mina fina och även en hel del myskvällar med vänner och min fina Jonas.
Har dock mycket att se fram emot i alla fall. Om några veckor åker jag till Stockholm för att hälsa på mina fina tjejor som bor/kommer bosätta sig där i höst. Elin, Emilia och Zandra. Längtar så mycket efter de alla tre. Sen ska jag kämpa på med massa jobbande i höst och i Januari är tanken att jag ska få känna värmen av Thailands-solen igen. KOMMER BLI HELT SJUKT BRA. Åhhhh vad jag längtar.
 
Eftersom jag inte skrivit här på hela sommaren tänkte jag lägga upp lite bilder från favvo-tillfällen och sådär.

Jag, Tove och Ewelina på bilbingo - Vi var helsäkra på att dra hem största vinsten, vi åkte hem tomhänta men glada i allla fall.
Fina Ewelina och jag innan stråket.
Jag var för första gången sedan 3 år tillbaka på yran, innan var jag bland annat med dessa fina. 
 
Mina fina tjejor en mysiskväll i början av juli.
En av alla fina sommarkvällar 
En kväll hemma hos Jonas i Torvalla, vi åt och drack gott. Bara njöt av livet en fin sommarkväll helt enkelt. 
Finisar och jag glada innan yran.
 
Linnda och Emma glada och fina på stråket.
Jag och Linnda var helnöjda över att få se bästa Anttila på Yran. Han var lika bra som alltid.
Jag och Tove nu i veckan när vi och Ewelina hade bestämt oss för en springtur här i Dvärsätt. Tror vi sprang nästan en mil. Så himla härligt.
Återigen, älskar älskar att vara hemma i Dvärsätt.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0