Budget-middag och Markus Krunegård.

Har haft en väldigt bra helg. I torsdags slutade jag tidigt, åkte direkt för att möta upp Emma och Ewelina innan bussen mot Åre gick. Lägenheten vi hyrt var superfin och låg så himla bra, mitt på torget. På kvällen var det Markus Krunegård på Bygget, det var helt fantastiskt bra. Jag stod längst fram och slogs för min plats, exakt som när man var typ 15 år. Kände mig som så igen. Vaknade upp med blåmärken över hela min kropp morgonen efter, men det var det värt. Älskade älskade Krunegård.
 
Igår kväll lagade jag och Jonas god mat och kollade på film hela kvällen samt på hotell till Thailand. Eftersom att vi kommer boka för typ de två första nätterna i Ao Nang bara för att slippa krångla med sånt när vi flygit så länge och allt. Sen kommer vi resa runt och upptäcka Krabi! Senast var det ju bara Koh Lanta som vi hann besöka av Krabi, resten av tiden var vi ju i Phuket då.
 
Idag ska jag försöka hinna ner på stan och kolla lite julklappar, jag är som alltid ute i sista sekunden.
Är så himla taggad inför julen, först och främst för att jag älskar julen men sen också för att min älskade storebror kommer hem och för att alla mina älskade,älskade vänner kommer att vara hemma och samlade tillsammans. Som jag längtar efter er.
 
 
Jag och fina Ewelina innan Krunegård i torsdags.
 
Vi åt budget-middag i fredags (nudlar) och såklart fanns det djuptallrikar till alla utom en.
Världens bästa Markus.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0