Alla hjärtans dag

I fredags var det alla hjärtans dag. Jag och Jonas hade bestämt oss för att fira det så enkelt som möjligt, inte göra något speciellt. Ändå kommer jag hem i fredags kväll efter en lång arbetsdag och möts utav att Jonas gjort världens mysigaste middag, köpt vin, champagne, gjort chokladfondue, köpt mig världens vackraste rosor och choklad. Jag blev så himla lycklig. Att jag har världens finaste och mest fantastiska pojkvän som gör så himla mycket bara för min skull. Han är så himla underbar mitt älskade hjärta. Fredagen var nog det finaste och mysigaste någon någonsin gjort för mig och jag hade helt klart världens underbaraste alla hjärtans dag. 
 
 
Resten av helgen har jag spenderat med träning, te-drickning och en lördag som bara flög förbi med massa prat om allt och ingenting tillsammans med Emma och idag påbörjade jag min dag på allra bästa sätt genom en promenad tillsammans med Linnda. 

Alltså jag är så himla lycklig och tacksam över mitt liv. Tacksam över att jag har världens finaste, underbaraste pojkvän. Att jag bor i världens finaste lägenhet, att jag har en så himla underbar, fin familj och de absolut finaste vännerna. Jag är också så tacksam över att jag har ett jobb som jag tycker om och som jag trivs med. 
 
Jag ska fortsätta denna fina söndag med en bok och en kopp te. Ikväll ett pilatespass tillsammans med Emilia efter det ska jag spendera resten av kvällen med Jonas. Vi har 1 år och 8 månader tillsammans idag.
De absolut bästa 20 månaderna i hela mitt liv.
 
 
Emma
2014-02-16 @ 22:50:48

Alltså stenhjärtat smälter en aning när jag läser det här, han är så fin mot dig. Precis en sån person som du förtjänar. Kände att jag behövde nämna det. Puss och love
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0