KÖRKORT

Jag är så himla lycklig. Efter allt kämpande så tog jag körkort igår. Första teoriprovet och första uppkörningen. Jag är så himla stolt över mig själv. Trodde faktiskt aldrig någonsin att jag skulle fixa det så snabbt. Körde nog bil i flera timmar igår. Känslan över att få köra själv är helt sjuk, jag vill bara köra bil hela hela tiden.
 
Förutom att jag tog körkort igår så har jag haft en mycket fin helg. I fredags hämtade Ewelina upp mig, vi åkte hem till Emma där vi bara myste hela kvällen. Åt ost och kex och sådär. Lördagen spenderade jag ett tag med Jonas och sedan på kvällen åkte jag hem till Julia för att dricka vin och fira hennes 21-års dag tillsammans med bra personer. Det vart en riktigt fin kväll. 
 
Idag ska jag spendera dagen med att söka jobb, känner att jag måste ha något mer stabilt jobb nu. Att jobba som vikarie är jättebra men inte speciellt hållbart. Sen ikväll ska jag på spinningpass, hoppas på att mina benhinnor håller. Som jag längtat efter att tränaaaa.
 
Här satt jag hela dagen igår, i framsätet, i FÖRARSÄTET och körde bil. Har aldrig någonsin känt mig så vuxen förut.
Mamma och pappa kan ju tillsvidare (tills dagen jag skrapat ihop till en egen bil) glömma att ha bilarna sina för sig själv! hihihehe
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0