-

Jag är hemma och ledig idag, tycker att det såklart är oerhört skönt men också så himla segt. Jag är en sån person som alltid måste göra någonting och ha saker planerade. 
Har inte gjort något alls idag trots att jag har så himla många måsten egentligen som jag borde göra nu när jag är ledig. Borde städa lägenheten, plugga teori och sånt. Istället har jag kollar på Pretty littler liars hela förmiddagen. Klickade också nyss hem en ny vinterjacka ch en silvrig bikini. Vet inte vad jag ska med en ny bikini till nu i januari. Kanske något undermedvetet hopp om att det blir något resande snart så att jag får tillfälle att använda den eller något. Den var i alla fall så himla fin att jag bara inte klarade av att motstå den. 
 
Jag ska passa på att ägna resten av eftermiddagen till en storstädning av lägenheten, sen ikväll ska jag på ett spinningpass tillsammans med Emilia. Har äntligen kommit igång med träningen lite igen och det känns så galet skönt. Igår förvånade jag mig själv genom att köra två pass. Morgonpasset bestod av 5 km löpning, vilket var galet jobbigt för en otränad som mig. (speciellt när jag inte tränat kondition och knappt något annat heller sen innan jul) sen på kvällen gick jag och Emilia på ett pilates-pass. 

Har lovat mig själv att 2014 ska bli ett hälsosamt och nyttigt år. Det har jag i och för sig lovat mig själv de senaste 7 åren också utan resultat men det måste bli så nu. 2013 blev ju trots allt min start under i alla fall de sista 4 månaderna av året och det är alltid en bra början.
 
 
En bild från mitt duktigaste, hurtigaste moment ever. Jag och Jonas kom på klockan 23 en fredagskväll att vi skulle ut och springa. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0