Känn ingen sorg

Jag är ganska så världelös på det här med att blogga, jag vet. Dels för att tiden inte finns och kanske också allra mest för att viljan, insperationen och motivationen inte finns. Vissa dagar skulle jag kunna skriva meterlånga sidor om mitt liv, mina funderingar och allt som hör därtill. Medan jag andra dagar absolut verkligen inte har någonting alls att dela med mig av. Just ikväll har varit en sån där hopplös kväll när jag suttit gång på gång och klickat upp den här sidan, börjat skrivit något och sedan klickat ner allt lika snabbt. 
Men trots det sitter jag här igen och försöker ge det en liten chans i alla fall.
 
Min senaste vecka har varit väldigt intensiv. Full av jobb, träning, teoriplugg, en helvetes benhinneinflammation och så har jag myst massor med Jonas såklart. Min fina Jonas.
Helgen började jag med ett spinningpass tillsammans med Emilia. (Ni kan ju bara gissa hur duktig jag kände mig som spenderade en fredagskväll på gymmet.) 
Har också haft besök av Emma idag och i morgon kommer äntligen Jonas hem från Umeå. Där han har tillbringat helgen. Tills dess längtar jag massor.

Förutom att jag strax ska försöka sova så ska jag krypa ner under täcket igen och fortsätta kolla på "Känn ingen sorg", jag fullkomligt älskar den filmen. Tror jag tappat räkningen på alla gånger jag sett den nu.
Tycker den är så himla genomtänkt, fin, mysig och bra på alla sätt och vis. 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0