En Midsommarnattsdröm

I morgon är det midsommar, jag tycker att den här våren har gått så himla fort. Den har drabbats av både mycket gott men också ont. Jag har har sen senast jag skrev något hunnit påbörjat mitt vikariat på Hemtjänsten. Där trivs jag faktiskt rätt så bra och jag har dessutom två av mina närmaste vänner som kollegor. Har också hunnit firat in denna försommar tillsammans med fina vänner, vin, glass, varit ute på galna upptäcksfärder tillsammans med galna vänner, grillat ute i solen och så har jag om kvällarna druckit litervis med te. Har också hunnit varit tillsammans med världens finaste kille i två år och insett hur fort tiden går. Den liksom bara flyger iväg.
Känner mig förresten fortfarande som att det var igår och inte för två år sedan som jag tog studenten och för en vecka sedan stod jag och var världens blödigaste storasyster när Samuel gick ut 9:an. Han var ju nyss 10 år typ.
 
Just idag är jag ledig, första gången sen 8 arbetspass tillbaks, har sovit så länge inatt och tänker inte göra något alls idag. Känns i hela kroppen att jag vilat för lite de senaste dagarna och det tänker jag ta igen idag.

Önskar alla fina vänner en så fin midsommar som bara ni förtjänar. Själv ska jag vara hemma med mammsen, äta god mat och peppa för ett jobbpass 07-22 dagen efter. Woopwoop
 
 
 
RSS 2.0