21

De senaste veckorna har varit mycket bra. Jag har hunnit fyllt 21, hunnit skaffat en ny iphone, 5 S och trots att jag personligen, som kanske inte är världens mest tekniska person, inte känner av en så där jättestor skillnad på den och min 4 så är det otorligt skönt med en telefon som faktiskt går fort och framför allt som jag inte får glassplitter från en sprucken skärm i fingrarna av då jag använder den. Därför älskar jag min nya så mycket. Sen är den otroligt fin också med lite guld och så. Tycker om att kolla på den och tänka på min förra som var så oerhört sliten och ful. Otroligt nog lyckades jag också få den såld, business woman som man då faktiskt är. 
 
Har också hunnit umgåtts med fina vänner, gått långa promenader, myst med en kopp te och också druckit vin. Det har alltså med andra ord varit väldigt fint. Förutom detta så har jag också varit i Stockholm en helg tillsammans med Jonas och hans familj. Vi var där på hans systerdotter Freyas fina dop. Förutom det så hann vi också med lite shopping, god mat och bara massa mys i Sthlm. Där var det vårigt och det var riktigt tråkigt att komma hem igen till kalla, snöiga Östersund. 

 
Idag har jag i alla fall påbörjat dagen med en springtur tillsammans med Jonas. Om någon timme kommer Julia hit, vi ska vidare hem till Amanda och dricka vin tillsammans med fina. Detta kommer bli en alldeles utomordetligt bra fredagskväll.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0