Nästan perfekt

 
Min helg har varit mycket, mycket fin. Jag började den i fredags tillsammans med Jonas som jag först lyckats tvinga med på ett spinningpass, sedan var vi bara hemma hela fredagskvällen, hade tvättid faktiskt för att vara mer exakt. Trist med det på en fredagskväll men så glada vi var när det var klart.
I lördags kväll så var vi här hemma, mina fina tjejor och jag för att fira mig och Linnda. För att jag nyss fyllt 21 och för att Linnda snart fyller 21. Jag hade kanske en av mina roligaste kvällar på länge. Tack för det älskade fina ni.
 

Idag har jag varit och jobbat på en ny förskola som jag aldrig varit på förut. Det var jättekul faktiskt. Jag som aldrig brukar tacka ja till andra förskolor än mina två standar-ställen. Känner mig glad att jag gjorde det, faktiskt så kan det vara kul med lite nytt ibland. 
 
Jag hade stägning och slutade klockan 17.45, jag tycker det känns så sjukt sent! Hela dagen är ju verkligen borta, även om man annars inte slutar tidigare än 16, eller ibland 15 så tycker jag att 18 känns helt sjukt sent. Åkte hem, åt, gick och tränade och nu har jag nyss kommit hem, mer än så har jag inte hunnit ikväll. Är i alla fall glad att jag tog tag i tränandet, som jag tänkte skjuta upp även idag. Men nu 5 kms backintervaller senare så är jag riktig glad och nöjd att jag i alla fall gick till gymmet.
 
Nu ska jag sova, I morgon kommer bli en lång dag. Jag börjar tidigt och slutar sent.
Men jag är glad i alla fall. Känner mig så jävla taggad på livet just nu. Det är så himla himla fint
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0