Jag älskade stjärnorna som glittrade på himlen över tallarna. Att vi var två personer, inte vilka som helst.

Jag har alltid älskat våren, när man känner solens första strålar värma en när man sitter ute en sen kväll i maj tillsammans med någon kompis. Så känner jag inte nu, det är snö och regn, nästan varje dag. Jag går runt och fryser i min vinterjacka mest hela tiden.
Spenderar dagarna med massa träning, mår så himla mycket bättre av det. Min kropp behöver det för att kunna må bra. Idag var jag på gymmet tillsammans med Jonas, körde benpass och så många squats att jag förhoppningsvis inte smärtfritt kan gå imorgon. Älskar känslan av träningsverk. Har också fått hem någon fitness-shake som ska vara så bra för "aktiva kvinnor" (där jag numera, med kanske lite för mycket självgodhet valt att placera mig själv hehe) och kan inte sluta dricka den. jordgubb och vanilj- smak. - Sjukt gott.
 
Lyssnar på Winnerbäck, jag gör alltid det på hösten och våren. Oavsett om jag är sådär härligt vår-glad eller mera höst-deppig, han passar alltid in, oavsett vad. Försökte ge Kents nya skiva en chans också men tyckte den var en besvikelse. tror dock den blir bättre desto mer jag lyssnar, det brukar vara så för mig och sen helt plötsligt är jag helt besatt av ett album som jag innan sagt mig hata. 
 

Nu ska jag fortsätta dricka te, mysa ner mig i soffan framför en film och vänta på att Jonas ska komma hem. Något bra är förresten att vi skrivit på kontraktet för att hyra vår lägenhet i förstahand nu istället för i andrahand som vi gjort i ett år. Känns så himla roligt och bra!
 
Förresten skönt med en fredagskväll hemma med Winnerbäck och te.
Jag tror man behöver sånna kvällar oftare än vad man tror faktiskt.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0