-

I helgen har jag varit hemma och myst med Jonas i princip hela tiden, vi har lagat hemgjord pizza, kollat på film, varit ute på resturang och ätit så sjukt mycket godis. Har med andra ord haft en väldigt mysig helg, avslutade den igår tillsammans med min bästa Emma och en lång kvällspromenad. En sån där som när man pratar om allt och ingenting, om framtiden och om allt som redan varit. När man kan gå ute i mörkret hur länge som helst och tiden lika gärna hade kunnat stå still. Alltså älskar fina helger så himla mycket.
Jag har verkligen lärt mig att uppskatta ledighet mer och mer, framför allt att verkligen ta vara på den.

Startade nya veckan idag med ett långt jobbpass och sen lite löpning direkt på det. 6 km blev enbra veckostart, varav 1 km uppvärmning och personrekord(!!!) på 5 km. Med under 2 min snabbare än mitt förra, alltså ni förstår inte min lycka. Känner mig så sjukt bra.
Tror knappast veckan hade kunnat startat bättre, nu ska jag göra Jonas sällskap framför Fotbollsgalan. Sen ska vi kika på resor till Thailand. Wihoooo

 Här är förresten min favoritlåt för tillfället. Kan inte sluta lyssna. Behöver inte säga mer än att Jonathan Johansson är helt fantastisk.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0