Fredag

Det är äntligen fredag, jag är trött men vaken nu redan i alla fall. Har stägning idag och börjar inte förrän 10.15, tror absolut det är ödets ironi att man inte kan sova länge när man väl får. Sitter i sängen med kaffe och fryser. Vet inte om det är mig, vår lägenhet eller bara allt, men jag fryser alltid. Hatar som sagt November. Det är så mörkt och så kallt.
 
Igår slutade jag tidigt, drack kaffe hos Emma, åt middag hos mamma och avslutade dagen med en lång promenad tillsammans med Ewelina, såna dagar är livet fint. Älskar att sluta tidigt, man hinner göra så mycket då. Har också läst Kristian Gidlunds bok nu, så länge som jag velat men inte tagit mig mod till att läsa den, kanske det soriligaste jag någonsin läst men också så himla vackert skrivit. Fick mig ännu en gång bli påmind om hur skört och oerhört orättvist livet är. 
 
Det är snart December, tiden är något så sjukt. Fattar inte hur den kan gå så himla fort hela tiden, var nyss i början av sommaren ju.
Älskar dock julen och allt som hör därtill. Längtar tills första advent, tills luciahelgen när jag och två fina kompisar ska till Åre och så längtar jag tills julafton och nyår såklart.

Nu ska jag göra något av den här morgonen när jag ändå redan är vaken och kila iväg till gymmet en sväng, ska starta dagen med en lugn springtur tänkte jag. Efter idag är det äntligen, äntligen helg!

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0