November

Jag tycker inte om November, det är kallt ute, mörkt hela dagarna och jag är trött. Så himla trött hela tiden.
Jag vill ha snö och sen vill jag att den här vintern bara fort ska gå förbi och bli till vår och sommar igen. Längtar tills jag får fly vinterkylan åtminstonde för två veckor i Thailands underbara sol. Det förtjänar jag, har inte ens vetat av vad ledighet är sen typ senast jag var i Thailand för snart två år sedan?
Alltså inte konstigt att man är trött hela tiden.
 
Har i alla fall haft en helt okej helg. I fredags hade jag en lugn kväll hemma, kollade på film och såg bland annat min favoritfilm The Notebook, spelar nog ingen roll hur bra en film är så tar den nog aldrig dens plats hos mig, lika fin varje gång man ser den.
I lördags klev jag upp tidigt för att gå på ett Body Pump-pass, sen var jag och Jonas en sväng på stan, köpte en fin kofta på MQ, en mysig halsduk som jag ska gömma mig i hela vintern och så lunchade vi på Wedemarks där jag åt världens godaste sallad. På kvällen åkte vi hem till Jonas mormor och morfar där vi åt middag tillsammans med hans släkt, det var mysigt. Efteråt skulle jag och Ewelina ses, gå ut och ta ett glas vin, slutade i vanlig ordning inte alls med ett glas, men det var mysigt i alla fall. 
 
Igår hade jag och Jonas varit tillsammans så länge att om en månad firar vi 2.5 år tillsammans, det är helt sjukt att han stått ut med mig så himla länge. Min älskade underbara Jonas. 
Vi var i alla fall på bio, såg Hallonbåtsflyktingen, den var rätt så rolig faktiskt. Åtminstonde enligt mig, som alltid bara mitt garv som hördes i hela biosalongen haha.
 
Idag är jag ledig, ska göra inget alls tills Jonas slutat jobba, då ska vi träna tillsammans. Tycker det är himla bra att träna med honom, att man kan motivera varandra till att faktiskt ta sig iväg på gymmet. Sen så är jag världens tävlingsperson, så presterar nog minst dubbelt så mycket med sällskap som jag gör om jag ska träna själv.
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0