-

Efter en helg full av jobbande, vänner, kräftskiva och bara massa mys har jag startat måndagen och den nya veckan med träning. Känns bra att sätta igång igen efter min långa förkylning. Jag är verkligen helt sjukt otränad nu, men har satt nya mål och tror att jag kommer nå dom rätt så fort, sen strävar jag bara längre. Jag och Julia har pratat om att börja i en löpargrupp också, tror det vore sjukt kul och givande att vara med där faktiskt.
Sen om inte annat för sin egen psykiska skull! Jag mår aldrig så bra som jag gör av träning, efter ett pass och även också under hela tiden, märker direkt på mig själv om jag inte tränat på några dagar, blir en helt annan person då. Tycker alla borde träna/motionera för sin hälsas skull, om inte annat i alla fall ge det ett försök.
 
Har en kort jobbvecka framför mig, är på förskolan denna vecka och på torsdag efter jobbet åker jag först till Uppsala, för att bo och hälsa på hos min älskade bror. Blir dock bara en snabbvisit där, åker vidare till Stockholm och mina tjejer redan på fredag, ska bo hos Elin några nätter och sen hos Zandra. Kommer bli så himla mysigt.
 
Jag gjorde en impuls-klippning och färgning av mitt hår, sent i fredags kväll fick Ewelina klippa av det på mig. Har nog satt personrekord i kort hår, aldrig känt mig så obekväm men alltså vad fräscht det är! Tur man har en kompis som gått frisör alltså.
 
Snodde bilden av Emma från igår, vi satt ute hemma hos mamma i hägra med kaffe och njöt av den sista höstsolen.
Ja, ni ser ju själva hur kort håret är. Nu ska jag och Jonas tagga tills Big Brother börjar, sen PH på det. Alla rätt.
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0